Craze!

 
Idag skulle jag kört ben på eftermiddagen men så fick jag äran att ta träningen på jobbet så blev dubbla pass, först baksida lår vid tre, sen in med lite gainer, godis och lite mat sedan hem och vila, ny PWO- Craze sen framsida lår. Sjukt pigg av Craze :) Står på att man ska ta 1-2 skopar och givetvis tar man ju 2 då men jag tog bara 1,5 men de räckte gott och väl :) 
Nackdelen är väl att jag förmodigen kommer ha svårt att somna ikväll.
 
Knäböj i smithen och där gjorde jag 10 reps på 150 kg. 
 
Började kreatinuppladdningsfasen i måndags och idag ny PWO då som sagt samt en ny testohöjare Brutal Anadrol. Kreatinet kör jag 6-8 gånger / dag nu första 5 dagarna och tillsammans med träning eller mat för bättre effekt. Sedan kommer jag bara ta PWO innan träning som innehåller kreatin samt lite kreatinmonohydrat i gainer efter passet. Uppladdningsfasen är för att öka kreatinnivåerna i kroppen fort.
 
Om man tycker uppladdningsfasen är krånglig så uppnår man samma kreatinnivåer genom att bara ta kreatin innan och efter träningen hlea tiden men det tar längre tid att uppnå full effekt då. Jag tar även ALA och D-Ribos några gånger per dag tillsammans med kreatin för att öka effekten av kreatin ytterligare något. I Övrigt kör jag de vanliga tillskotten i form av protein, kvällsprotein, aminosyror, omega-3, vitamintillskott, Animal PM, DAA, ganier, Zink, bars... Ja de blir väl en del kosttillskott kanske... :p
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0