Normal

 

Idag var 4e dagen på raken jag gick upp tidigt! Fyfan va jobbigt, ja vet att de är normalt men jag är inte van vid det.. så imorgon ska ja sova ihjäl mig på morgonen! Jobbade 07,30-12,00 idag, skön tid och riktigt bra på jobbet :) Sen åkte jag till Nossen och solade och sov i bilen haha, normal... Sen spelade jag golf SJÄLV! Jag tycker om att umgås me folk, smsa, facebook och allt men stängde av mobilen en timme typ när jag spelade vilket var rätt avslappnande... Eftersom jag spelade själv så fuskade jag rätt mycket och gick runt på 0 slag. Det är rätt bra på 6 hål. 0 slag alltså...

Sen dubbel fika, kaffe+kaffe sen PWO så de blev lite för mycket koffein kände jag.. Lite halvt illamående men klarade av att träna iaf!

* chins med 25 kg, chins med 40 kg+chins utan vikt, chins med 40 kg+chins med 15 kg+ chins utan vikt

* 4 set sälrodd med hantlar (liggande på bänk)

* 3+3 set baksida axlar (dubbelset alltså)

* 3 set rygglyft - den tråkigaste övningen faktsitk men är väl bra att träna nedre del oxå antar jag...

* 3 set omvänd bicepscurl (underarmar)

* 3-4 set serratuspress

Ät lagad mat!

Lagad mat bättre än raffinerad mat (färdigpackad)

En komponent som avgör vår dagliga ämnesomsättning är TEF (Thermic effect of food) dvs den mängd energi som krävs för att smälta maten. I ett experiment undersökte man TEF för oraffinerad (lagad mat) och raffinerad mat och det visade att ämnesomsättningen ökade med 10,2% för de som åt raffinerad mat och 19,9% för de som åt oraffinerad mat... Detta blev att den raffinerade maten "kostade" 137 kalorier att smälta och den oraffinerade bara "kostade" 73 kcal.

Lagad mat är alltså bättre ur fettförbränningssynpunkt, dessutom innehåller den mer fibrer och närningsämnen samt oftast smakar bättre :)


vikt 85 kg
Igår axlar, övre bröst och lite triceps!

Stående axelpress med stång, sned bänk i smith med mycket lutning, hantelflyes med lutande bänk, utsida axlar med hantel lutande på bänk, lyft åt sidan i cable...

Idag baksida lår och mage. Provade den nya magmaskinen på gymmet, lurig men fick bra kontakt med absen!

På fredag ska jag till World Class på arbetsintervju! Jag vet inte alls hur mycket jobb jag får där om de går bra men de märks ju :) Jag måste iaf förnya min licens om ja får jobbet vilket innbär att jag måste plugga ihjäl mig för att klara av provet jag ska skriva. Närningslära, fysiologi, pt-filosofi mm. Men de som är svårast och tar mest tid är anatomin. Alla muskler och alla skelettdelar på latin...
Sen på kvällen tänkte jag fira med lite champange, antingen firar jag att jag fått jobbet eller så firar jag att jag slipper jobba där :p   Frisk... Tacobuffen på Snoddas och som vanligt en ärta ;) Det är jävligt tjatigt att jag alltid ska skriva om den där ärtan, men de är riktigt bra "Vad fan ska jag äta då, en ärta eller?! " 

Imorgon är vilodag eftersom jag jobbar i stort sett hela dagen.. Strandhagen på förmiddagen sen Stenbäcken på kvällen.. Nu lite muskeldricka sen sova!

Så jävla nöjd!

I fredags tränade jag baksida lår och mage på träningshuset. Sedan blev lite festligheter hos Robin och Maria, jag höll mig hyfsad lugn dock :) Igår åkte vi till Ikano och kollade lite sedan gästtränade på World Class. Man blir lite kär i de gymmet faktiskt! Hade tänkt att köra framsida lår men blev lite "jazzpass" istället eftersom de är så bra maskiner där. Blev mest rygg, lite mage och lite armar!

Frågade även om de behövde någon PT där så jag fick en mejladress och nu går jag i väntar på svar... Ring mig mer!

 Bra ljus, sämre kamera dock...
Så jävla nöjd! :D


 Robin glömde sin shaker till aminosyrorna men löste de hela på ett smart sätt :p

 Abs...

Idag körde jag framsida lår istället, frontböj, hacklift och benspark! Några set baksida med... Skön pump i låren!

Ett träningspass kan knappast misslyckats när man har de rätta tillskotten http://muskelbygget.se och när man mår så bra som jag gör nu :)

Har kört en uppladdningsfas med Kre-Alkalyn nu, tagit det typ 4-5 gånger / dag under 5 dagar för att höja kreatinnivåerna i kroppen. Kreatin gör att man kan träna lite hårdare och återhämtar sig snabbare bland annat. Finns väldigt många fördelar med kreatin.

Livet är en fest. Ring inte mig mer!

ponnyuppfödare?

Ledig idag :) Fika, promenad och gym! Övre bröst, axlar och triccar :)  Körde superpump max innan, bra grejer!

vägde 82,7 på gymmet idag, tror jag ligger på mellan 6-6,5% BF fortfarande men tappat lite styrka. Dock inte så mycket med tanke på hur mycket jag festat. Eftersom de här är en seriös träningsblogg så kan jag inte skriva hur mycket jag festat ;)
Ponnyuppfödning är de som gäller... Frisk!

Back again! (rygg igen alltså....)2 veckor utan bloggande. En vecka var jag i Turkiet och vilade från träningen. Sen har det varit mycket sen jag kom hem. Körde ett pass i fredags, lite lugnt.. sen i måndags. Idag börjar jag kreatinuppladdningen. Återkommmer imorgon med  mer bloggande

Tycker för övrigt att det är fantastikt att jag ändå har ca 50 personer i snitt om dagen, trots att jag inte skrivit på 2 veckor :) Tack för att ni läser...

Semester!

Musklerna behöver vila...


En veckas träningsledigt nu då och även bloggledigt :)

Men jag har ändå packat ner en del kosttillskott :D

Alanya!
En golfrunda med Vikke och PG idag i regnet, gick på 21 vilket jag är nöjd med :)
Sen ett magpass och lite triceps faktiskt, de var länge sen!
Senare ett hårt benpass!

Frontböjd, liggande legcurl, benspark, raka mark, benspark+sittande legcurl+frontböjd (superset) sen infrabastun, svettades förton liter typ! Men den sägs vara bra för musklerna :P Har precis bokat resan till Alanya. På torsdag åker jag, Danne(Stolt) och(Johan) Bränna dit och tränar och kanske festar nån kväll ;)

Bra helg!Ryggpass i fredags.. Körde chins med vikt och klarade nästan 2 reps själv med 50 kg..

Körde rodd med ett bredare grepp, tar med på baksida axlar då och i lördags hade jag träningsvärk, förmodligen mycket på grund av att jag gjorde något annorlunda :)

Fettmätning häromdagen: 6,2% och de är offseason (odeffad)

Jobbade 15,00 fredag till 16,00 lördag sen blev de ett övrebröst+axelpass! Även det passet gav träningsvärk :)
provade fantastiska http://muskelbygget.se/superpumpmax-p-304.html?cPath=64 oxå <3

Sen var vi hos Kim o Daniella på inflyttningsfest vilket var mycket trevligt :) Sen på Stadsfesten.. Blev rätt lugnt för mig eftersom jag jobbade idag 07,30-16,00. De blev sent inatt så varit trött och tog vilodag idag...

Nu ska jag sova ihjäl mig inatt sen väntas ett benpass imorgon kväll.. eventuellt ett magpass på eftermiddagen oxå!
och kom ihåg... Ring inte mig mer

PWO-fika!

PWO-fika och halodrol hos Robin och sen ryggpass! Sedan 25 timmar jobb.. lite... :)

Kosttillskott igen...

 Flyttat måndag och tisdag sen har jag inte haft internet förän nu, därav inget bloggande förän nu :)

 Var tråkigt att flytta men fick slakta lite möbler och det var kul iaf :p

Tisdag var flytt och städdag, inte så kul och lite annat som va jobbigt så blev vilodag.. Igår tränade jag mage, underarmar och baksida lår! Grym träningsvärk i magen och de beror nog delvis på att jag körde "hjulet" men med stång då och gick lite längre fram än jag brukar, tog riktigt bra!

På kvällen blev jag "medlurad" på en löprunda på 3(?) km! Skön o trevlig löptur ;)

Idag framsida lår, sjuuuukt tryck och jag älskart!
Lite utsida axlar oxå...

* 2 set frontböj
* 4 set benpress
* 4+4 set benspark

Utsida axlar(många reps): hantellyft åt sidan
* 2-3 set Hantellyft åt sidan + gummiband lyft åt sidan


 Mina kära kosttillskott har fått ett nytt hem :D

 Var hos Freddy igår igen och köpte lite bra grejer, Berzerk är fantastikt PWO, DAA som är naturlig testohöjare samt den grymt fettförbrännande Red stack!
"I en studie fick 23 män en daglig dos på 3,12g DAA under 12dgr. Vid dag 12 hade testosteronet ökat med 42% och LH med 33%*. "

http://www.muskelbygget.se/

 Nu finns den här på http://www.muskelbygget.se/ 
Ett av de brutaalste kosttillskott jag nånsin kört... prova det, du kommer få de sjukaste trycket du kan tänka dig och öka riktigt bra i styrka!!!!!
Behövs kosttillskott?

Nej det är inte så att jag bara äter/dricker kosttillskott. Jag äter mat oxå. Jag äter förmodligen mer mat än de flesta, men för att få i sig allt som behövs för att få ut optimalt av träningen så behövs kosttillskott. Till exempel beöhver jag cirka 250 gram protein / dag. Det går att få i sig genom endast kosten, men de blir dyrare och osmidigare och dessutom innehåller proteindrinkar protein av högre kvalité än de som finns i mat. Direkt efter träning är de jätteviktigt att få i sig protein. Ska jag ta med ett köttbit att äta då? Nej inte så snyggt och dessutom inte lika bra som en proteindrink med snabbt protein eller aminosyror...

Omega 3 skulle jag kunna få i mig genom endast kosten men skulle då behöva äta lax eller likande VARJE dag.
 
Kreatin skulle jag kunna få i mig genom kosten men skulle då behöva äta cirka 1 kg kött om dagen...

Vitamin-mineraltillskott skulle jag oxå kunna få i mig genom kosten men skulle förmodligen behöva äta några kilo grönsaker för att få i mig tillräckligt...

PWO. Nej finns inte en chans att få i sig något geonom kosten som ger sån pigghet, pump och fokus som PWOs gör...

Testohöjare då? Finns viss mat som höjer testonivåerna (tror jag?) men är inte alls i närheten av någon bra testohöjare!

Slutsats: Kosttillskott behövs för att få ut maximalt av träningen!  Kommentera gärna om någon tycker annorlunda...

RSS 2.0