Familjeliv och hiitpass

Att komma hem till Levi och tina efter att ha varit borta några dagar känns fantastiskt. Idag har jag varit med dom och Levi har börjat "prata" massor (göra ljud) . Idag var vi på stan med Ida. Ida idag. Idag Ida. 
Härliga Ida! Och hennes blogg: http://traningstrion.devote.se
 
Ikväll var första passen på andra campen HIIT här i Linköping. Många som var med på förra campen som kör nu igen men även en del nya. Riktigt skoj! 
 
 
Efter passet filmade vi tills instruktionsfilmerna på actic. Lite nya idéer till hemsidan. Snart så☝️
Sen hem och laga mat. Imorn ska jag jobba skönt kortpass : 9-15 sen är blir det beachvolley i beach arena. http://www.beacharena.se

Mats svensexa

Igår hade vi svensexa för en god barndomsvän, Mats. Vi hämtade honom på morgonen sen åkte vi ut till Åby där han fick skjuta med massa olika vapen. Älgstudsare, levduvor, Magnum och allt vad det var. Mats är skjuttokig så det var en bra aktivitet. 
Först utklädd till han i dum dummare.. 
Vi andra fick också prova att skjuta.
Pistolskytte☝️
Efter det åkte vi till campingen i Horn och åt. Och självklart drack, det gjorde vi under hela dagen såklart. 
Sen bar det av till Åtvidaberg där vi körde paintball. Det var riktigt skoj men satan vad ont det gjorde den här gången. Jag blev skjuten i huvet på exakt samma ställe två gånger. En aning förnedrande att få en bula. Mats fick rätt ont också när vi körde alla mot honom. 
Halva gänget. 
 
Efter paintballen stannade vi till i åtvidaberg där Mats tagg pengar utanför en mataffär.
Han tjänade en hacka på det här. Sålde sin spade och tjämade En hacka 🙊
 
Sen tog vi minibussen och åkte tillbaka till Horn. Mats hade ögonbindel, vi åkte runt lite sen till Hornåbergs badplats där Mats gick på bryggan tills han ramlade i🙉
Sen åkte vi till Åby-spa och fortsatte och festa. 
En riktigt bra dag tillsammans med fina vänner där Mats var i fokus såklart ☺️
 

Bra dag med olika jobb

En skön dag på jobbet, 9-15 sen hemma och lite Levigos sen iväg till Stångebrofältet för prova-på-passet.
 
I och med regnet och skaderisken så körde vi ett rent milittärträningspass, dvs utan redskap. 20 deltagare som verkade riktigt trötta men även nöjda med passet 💪
Efter passet gick jag och tränade ben innan jag och Micke filmade instruktörsfilmer och diskuterade lite angående hemsida. Ett steg närmare företaget, mer förberedelse än jag tänkt mig men jag vill göra allt så bra som möjligt☺️

Dop

Igår hade vi dop för Levi. Det blev en jättebra dag med fint väder, härliga människor och en snäll liten bebis. Eller det var flera bebisar och barn i alla åldrar som oxå var snälla ☺️
 
Den fina tårtan som min fina syster gjorde
❤️
 
Idag har jag haft diverse göromål. Bland annat webseminarium och så höll jag i HIIT-passen på kvälle. Som tur hjälpte gulliga Ida mig med passen☺️ http://traningstrion.devote.se
 
 
 
Fint väder, bra kämpande deltagare och en bra stämning! 
 
För övrigt så började jag med kreatin idag vilket Alltid brukar vara ett lyft i träningen💪
Sök på kreatin här i bloggen så finns massor bra inlägg om det. 
Imorgon så kör jag kortpass på Folåsa där jag inte jobbat på en dryg vecka nu. 

Citron

Dagens tips: ät citron/drick citronvatten ☝️
Det är enkelt, smdigt, billigt och har en rad positiva effekter: 
Först och främst - Citroner, apelsiner och limefrukter bör förvaras i rumstemperatur, inte i kylskåp. 
Citron gör kroppen mer basisk (trots att citron är surt) vilket kan minska risken för många sjukdomar, samt även minska inflammationer och smärta. 
Citron höjer immunförsvaret.
Citron rensar ut gifter ur kroppen. 
Citron kan öka fettförbränning och minska sötsuget.
Citron förbättrar och rengör din hy.
Citron underlättar matsmältningen.
Citron ihop med vatten syresätter blodet vilket ska ge en energigivande effekt.
 
Jag har inte en aning om i vilken dos man ska äta citron eller dricka citronvatten men om du är hemma så tappa upp en bägare med vatten och lägg ner några klyftor citron så lär du iaf få någon effekt☺️
 
Känner du dig sliten eller att du håller på att bli sjuk så höj dosen. Det är godast med kallt citronvatten, dock lär de ge mer om vattnet är ljummet/varmt. 

Öland

Öland...
Bad. Jag bad inte om något eller till någon men badade i havet. Eller bad upp till knäna iaf, de var på tok för kallt i vattnet. Men solat har vi gjort och kört gocart☺️
Jag körde inte mitt bästa idag.. 
 
Vi har ätit en hel del smaskigt också🙉
Kebabpizza På bloggen,  de påminner lite om Min pizzadeff vår 2012🙈
pizzadefftokig som jag var då

soliga sköna dagar

Både idag och igår har jag haft sköna dagar ute i solen. Den här bilden valde jag för att mina lår ser så sjukt små ut. Jag fick panik och hämtade måttbandet för att se ifall de blivit mindre men de hade de inte 🙈 
En sväNg till bergs slussar igår ☝️
Levi tio veckor lär sig gå.. 
Ikväll var jag med och tränade HIIT, jag har senaste tiden skrivit mycket om den här träningen men tänkte tillägga att den här träningen passar alla och man behöver inte vara rädd för att komma och träna med oss. Alla andra är inte proffs, vi är snälla och det finns alternativ ifall man av någon anledning inte klarar en övning. Så välkomna och träna med oss ☺️

Frebaco☝️

Visst vill vi ha mat som är närodlat? På västgötaslätten finner vi god och nyttig mat. Frebacos matgryner är proppade med fullkorn, fibrer och proteiner.
 
 
Ekologiskt!
 
 Tack vare Hanna så hade jag turen att få provsmaka dessa fantastiska produkter. Vad sägs t.ex om en god proteinmüsli med 17 gram protein / 100 g? Eller ett krispigt gott knäckebröd helt utan E-ämnen?
 
* Enkelt, snabbt, prisvärt, svenskt, näringsrikt, 100 % fullkorn, fritt från arenik, låg miljöbelastning - fördelarna med dessa produkter är många!
 
Västgötaslätten är en av Europas allra bördigaste marker, där är jorden ren och frisk. Dessutom har Västgöraslätten unikt låga halter av kadmium vilket inte är någon bra metall i livmedel. Ytterligare fördelar med matgryner är att de genererar betydligt mindre mängd koldioxid, dessutom bildar odlingen av matgryn ingen metangas.
 
Gilla Frebaco Kvarn på Facebook och besök deras hemsida - Frebaco.se
 
 

ledig!

En lång helg på jobbet som avslutades med en sovande jour som inte alls blev så värst sovande, fick lägga mig vid 5 i morse. Skönt att vara ledig idag men sjävklart riktigt trött. Här är två heta sömntips: 
 
igår tränade jag rygg och utsida axlar på jobbet och idag känner jag lite träningsvärk i utsida axlar ☺️
Som vanligt efter att ha varit ifrån Levi så här lång tid så såg jag skillnad på honom idag , att han utvecklas och blivit, om möjligt, ännu sötare!
 
Nu på kvällen har jag jobbat här på balkongen, fixat ett kostschema samt justerat flera stycken och även haft lite "kundkontakt" . 
Ta vara på chanserna du får i ditt liv. Våga ta steget, vad det än gäller ☝️  

axlar med gummiband

När Tina föll år för några veckor sen fick hon ett gummiband att träna med. Jag tror hon använt det lite men jag har också kört lite med det. Det går inte bygga några köttiga 80-lår eller skaffa sig maffiga pecs genom att bara träna med gummiband MEN ☝️ Det är ett helt klart ok träningsredskap som komplement till den ordinarie gymträningen. 
Att träna utsida axlar, små men ack så viktiga muskler, fungera utmärkt med gummiband. Det är axlar som jag brukar träna med bandet. Dels för att få träna utomhus och dels för att få vara hemma mer. Jag är borta mycket nog nu. Jag föredrar att träna strikt men kör gärna lite ostrikt och tyngre ibland. Men när det gäller utsida axlar tränar jag alltid med kontakt och är noga med utförandet. Koppla ur trapsen och tänk att händerna ska utåt - inte uppåt. Rörelsen blir lika men trapsen kopplas ur mer och utsida axlar får all belastning och axlarna får mer bredd💪
 
Det går även att träna resten av kroppen med hjälp av ett gummiband men eftersom belastning inte blir lika tung som på gymmet så är den träningen inte lika effektiv som gymträning, då det handlar om att bygga muskelmassa. Om du är iväg från gymmet en tid fungerar gummiband dock till och träna med och bibehålla muskelmassa och sen kan det vara bra att variera träningen så att du kör lättare ibland också. 

Beachvolley och hemmajobb

Idag var jag på möte på nyföretagarcentrum :) Sen har jag varit hemma och jobbat lite. Jag fick klart ett kostschema tidigare idag och ett till nyss. Jag har även haft "kundkontakt" under dagen. Det är det bästa när de jag hjälper skriver till mig och frågar, annars vet jag inte alls hur de sköter sig.
Mamma och pappa var här med kärleksmumstårta vilket är obligatoriskt när jag fyller år :) ( imorgon)
Vid 17 spelade vi beachvolley i Beach Arena, fantastiskt skoj!
Jag har även hunnit med lite studier och en hel del gos med lilla Levi såklart.
 
I sinom tid planerar jag ett lite längre inlägg som ska handla om att vara fit och att vara hälsosam. Är fit alltid samma sak som hälsosam och är ofit samma som ohälsosam osv... Vad tror ni om det?

Hemmajobb

Efter en bra men ändå lång och lite krävande helg på jobbet så är jag hemma idag. En dag med Tina och Levi men ingen ledighet direkt. I fredags tränade jag armar på jobbet och igår rygg. Nu dricker jag pwo så snart går jag till actic och träna ben. 
Idag har jag gjort klart ett kostschema, haft lite "kundkontakt" (eller vad säger man?) samt haft webseminarium och senare ikväll hoppas jag på att få klart ytterligare ett kostschema som jag börjat lite på. 
Dagens webseminarium var mest presentation av kursen och oss deltagare. Några hemuppgift till nästa gång som är om två veckor. 
Imorgon ska jag träffa en på Nyföretagarcentrum.
 
Levi är bebis idag och han är så fantastiskt söt så jag blir röröd när jag tittar på honom! 

Vad jobbar jag med?

Så där ja, nu går det att blogga från mobilen igen☺️
Jag vet att många tycker det är rörigt med alla mina jobb och undrar vad jag egentligen gör så jag tänkte reda ut det här: 
 
Mitt jobb där jag lägger störst tid så att säga är på Folåsa ungdomshem som ligger i Vikingstad (ett par mil utanför Linköping) . Där jobbar jag som timvikarie och jag har förmånen att styra mycket själv hur mycket eller lite jag vill jobba. När vi skulle ha Levi / hade fått Levi sa jag ifån om jobb i två månader sen jobbade jag massor under två veckor och nu kör jag mestadels helger där. Jag trivs bra där och så länge allt funkar bra med Tina och Levi här hemma så kommer jag att jobba på där, vissa månader uppåt heltid eller mer och vissa månader lite mindre kanske. 
 
Andra jobb jag har är kontaktperson som jag är åt fem killar, de bor i Vimmerby och det innebär att jag åker dit en dag i veckan. Den dagen brukar jag även jobba lite på muskelbygget (kosttillskottsbutik) 
Ibland kör jag även lite PT-pass i Vimmerby. 
 
Utöver det här så är jag instruktör på militärträning här i Linköping. Hur många pass jag håller är lite olika. 
 
Slutligen så är jag onlinecoach där jag hjälper folk med kostupplägg först och främst men även träning, motivation och stöttning. 
 
Utöver dessa jobb/uppdrag så kommer jag även under hösten att plugga. På måndag börjar en av utbildningarna, Entreprenörsutbildning inom hälsa och träning. Vi kommer att ha webseminarium varannan veckan, där emellan är det lite självstudier och så träffas vi på skolan (Lillsved på Värmdö) två gånger, två dagar vi varje tillfälle.
I oktober kommer jag att gå kostrådgivning vidareutbildnibg på Pauluns näringscenter. Det är två veckor där sen lite hemmastudier. Fram till dess har jag även fått tillgång till steg 1-material som jag läser in på egen hand. 
 
Det verkar säkert rörligt för många och onödigt att göra så mycket men anledningen till att jag har allt de här är att jag trivs med det , skulle jag inte göra det så skulle jag sluta. Jag tycker om att ha många projekt och tycker variation är viktigt. Att inte behöva gå upp tidigt på morgonen och inte alltid vara låst till att jobba fem dagar i veckan ser jag också som en stor fördel. Sen är de bra att många trivs med att jobba på det sättet, de har ju stor fördel i att vara lediga varje kväll och helg istället. 
 
Jag uppskattar väldigt mycket att få göra så många olika saker, under arbetstid, som jag tycker om och är extremt tacksam för min arbetssituation. Det kan vara allt från att träna gym, spela fotboll, gå ut och äta, räkna kalorimängd i en måltid, puscha deltagare/klienter att kämpa , att se folk utvecklas i sin träning och uppnå mål. Eller att spela sällskapspel eller att stå och berätta om ett kosttillskott. Eller osv.. 
 
Sen är inte alltid alla jobb en dans på rosor men det förstår ni nog ☺️ 

Onlinecoaching :)

Nu bloggar jag från datorn vilket är väldigt skönt då jag skriver snabbare här :) Dock kan jag inte lägga till bilder från mobilen lika enkelt. Igår tränade jag axlar/övre bröst sen fotboll i Horn på kvällen. Riktigt skoj! Det känns av idag, stelt men inget ont-ont. Idag och igårkväll har jag jobbat hemma med att fixa kostscheman och hjälpa folk igång. Det är jättekul och ser fram emot att hjälpa dessa personer nu i tre månader. Att hjälpa andra att lyckas med träningen är en härlig känsla! Att dessutom kunna sitta ute på balkongen en skön sommardag/kväll är ju inte heller helt fel :)
På kvällen var jag med och höll i båda HIIT-passen i Linköping. Veckans 3e och sista pass. Första veckan på den här campen är nu genomförd.
 
 
Ida kör biceps ☝️
http://traningstrion.devote.se
Och övrigt deltagare tränar oxå armar eller axlar/ bröst , detta pass var nämligen fokus på just dessa muskelgrupper. 
 
Per (det är Jag!) fick också vara med och leka lite idag🙉
Hej katt🙈
 
Igår köpte jag lite nytt från muskelbygget, bland annat den nya versionen av jumbo, min favoritgainer/återhämtning 
 
 
 

Utbildning

I början av sommaren så sökte jag en utbildning, http://www.gymnastik.se/lillsved/Utbildningar/Entreprenörsutbildning/
 
Entreprenörsutbildning inom idrott och hälsa på Lillsved. De mejlade bekräftelse till mig . Tyvärr så kan jag inte skriva mer nu för det är något konstig med sidan här.. 

ledig 😃

I fredags jobbade jag hela dagen men hade turen att få träna två pass på jobbet, i lördags heldag också och ett gympass, igår heldag men vila. Slutade jobba imorse och de innebär ca 130 timmar jobb på två veckor. Efter två månades ledighet dessutom. Tufft men eftersom jag trivs med mitt jobb så har det gått bra. En dag med Tina och Levi och en kväll med uppstart av hiit-pass här i Linköping ☺️
 
Den här veckan har jag äntligen tid att hjälpa alla igång som anlitat mig som onlinecoach vilket ska bli riktigt skoj! 
Dagens träning var hemmaträning med gummibandet och det var självklart axlar ☝️
Bilder från det passet kommer imorn, Tina var tydligen tvungen att redigera de bilderna för att det såg stökigt ut i lägenheten 🙈

RSS 2.0