Grymt kosttillskott

En testohöjare som både höjer det egna testosteronet , minskar östrogen och innehåller flera starka antioxidanter! http://muskelbygget.se/sv/muskelökning/produktvisning/?item=prod_prod-s1%2F2237 Jag kör den nu under min diet och det känns som den hjälper till , jag förbränner lite extra fett men känner ändå att jag orkar träna hårt.

Deff andra veckan

Jag hade skrivit en del men så kukade det sig och allt försvann så blev inte då sugen på att skriva om allt tyvärr... Men imorgon kanske jag gör ett bytt försök . Bytt. Nytt. Det kukqr sig att skriva med som ni märker :( förnedrande Deffen går bra iaf ✌️

Bloggen lever fortfarande

Vad händer? Jag har inte bloggat på länge nu som ni som fortfarande finns kvar som läsare har märkt. Men det är inget som har hänt, jag mår bra ☺️ Sista dagarna har jag jobbat mycket, annars försöker jag vara ute i solen så mycket som möjligt. Vi har varit vid Varamon en gång och vid bergs slussar ett antal gånger. Imorgon ska jag ner till vby och då blir de lite häng vid Nossen.
När det gäller träningen så har jag gått ifrån min "jazzdeff" och inlett en "riktigt" deff. Jag räknar inga kalorier, jag äter olika från dag till dag men ligger på ett underskott . Jag har inte haft så mycket tid till cardio sista dagarna men nu första veckan på dieten (började den i måndags på en bf på 6,8%) så behöver jag inte lika mycket cardio för att tappa vikt. Målet är att komma under fem procent tills den 16e då jag ska utomlands igen ✌️ Idag tränade jag ben och gjorde även ett par muscle ups.

Take a Walk - wake a talk

I fredags spelade vi beachvolley i Vimmerby i två timmar, bra cardio men framförallt väldigt skoj☺️ Sen åkte jag till Öland. Igår blev ingen träning förutom en liten promenad. Idag har Tina och jag gått runt ån. Vi har börjat lägga in lite intervallträning på våra promenader. Och så menar jag verkligen LITE eftersom vi springer EN gång upp för EN trappa men kommer att öka på den cardion ☺️
Nu sitter jag på balkongen och väntar (som vanligt 😜) på Tina sen ska vi kötta rygg ihop!

Lathet

Idag gick vi både morgonpromenad, kvällspromenad samt tränade gym. Mage och armar idag ✌️ Funderade lite på folks lathet.. Jag är också lat, men det är mest när det gäller annat än träning... De flesta av oss är väldigt lata och söker efter lätta vägar när det gäller att bygga muskler eller bränna fett. Det finns inga lätta vägar. Det tar tid och kräver hårt jobb. Läs dessa två meningar igen och försök förstå det!
Hård träning, bra mat och tillräckligt med sömn/vila är grunden. Sedan handlar det även om att undvika stress, att ta rätt kosttillskott, undvika alkohol och "skräpmat" och att må psykiskt bra. Hur man mår psykiskt går inte påverka helt själv tyvärr men allt annat går att påverka. "Men man måste ju få unna sig ibland!" Ja unna dig hur jävla mycket du vill men då tar de mer tid och krävs mer jobb. Det är inga konstigheter alls. Det går att "unna" sig varje dag till och med, men som sagt, då krävs bara ännu mer tid och jobb.

Hur mycket fett kan man tappa?

Kul att jag hade skrivit klart ett inlägg nästan så försvann det 😞 igår blev det en heldag med cardioträning. Jag hjälpte några att flytta från elva på förmiddagen till nio på kvällen. Jag var specialtrött på kvällen sen så somnade redan innan 22 på spikmattan (som gjorde gott för min trötta rygg) sen sov jag till halv tio idag. Var självklart vaken några gånger däremellan och drack protein ☺️ Vissa av er kanske följer mig på Twitter. Annars får ni gärna göra det. Hur eller hur så skrev jag där förut att ju mer fett man har desto mer fett kan man förbränna. Det är därför väldigt kraftiga personer utan problem kan gå ner rätt många kilo på kort tid. Nu ska jag inte klanka ner på deras prestation på något sätt. De är duktiga såklart men det är ändå lättare för dom att tappa mycket vikt. Sen är det inte bara fett man tappar under en diet. Speciellt inte i början för då är det ofta mycket vätska samt magsäcksinnehåll man tappar. Om man drar ner på kolhydraterna så tappar man även lite glykogen (lagrade kolhydrater i musklerna) .
Hur mycket fett är det då möjligt att tappa på en dag? Svaret är cirka 70 kcal per kilo kroppsfett man har. 70 kcal innebär ca 10 gram fett. Det innebär att om du väger 100 kg och har en fettprocent på 10 procent så har du 10 kg fett och kan således tappa 100 gram fett på en dag. Det är en av anledningarna till att det är svårare att gå ner ju längre fram i dieten du kommer. Efter hand så måste du antingen ändra kosten eller öka på cardion för att fortsätta att tappa fett. Och/Eller att köpa någon bra fettförbrännare. http://muskelbygget.se/sv/fettförbraenning/?group=prod_prod_grp-s1%2F10 Eller att anlita en bra PT (Per Ekbjörn) som kan hjälpa dig med kosten 😉
Det fina med mig, om jag får säga det själv, är att jag både kan vara fantastiskt oseriös men även lika seriös när det behövs. När det gäller jobb till exempel. Jag tycker det är väldigt viktigt att de jag hjälper ska lyckas.

RSS 2.0