Ett steg i taget...

Ny dag och nya möjligheter att skaffa sig lite ny muskelmassa :P
Ska iväg nu och köra mage och lite axlar(lite lättare eftersom det bara var 2 dagar sen jag träna axlar)
Sen blir det jobbet 11,45-21,30... Ingen bra tid att börja, träningen blir lidande

Ett litet tips nu när det snart är nyår och typ alla(?) har tänkt att börja träna, äta bra och allt: Ta ett steg i taget och ha tålamod! Många vill komma igång och köra jättehårt och äta rätt direkt, det är bra med den inställningen men om man går ut för hårt är det så lätt att tröttna, bli sjuk eller övertränad.. så mitt tips om du till exempel tänkt träna på gym 4 gånger i veckan:

Börja redan i mellandagarna med 1 pass, det kan vara ett lugnt jazzpass men ändå, bara för att komma igång lite lugnt först, sedan första veckan efter nyår kör du 2 pass, veckorna efter 3 pass sedan om någon månad kan du köra igång med 4 pass, om det nu är målet!

Samma sak med maten, om du äter helt tokigt nu (vilket många gör vid jul och det är inget fel med det, det hör väl lixom till :) Men iaf, börja med att äta en vettig frukost första veckan och bara äta några chokladbitar istället för en halv ask om dagen, veckan efter kan du lägga in mer frukt och ta bort ytterligare några chokladbitar (Jaa det är inte lätt när man har förton askar hemma som man fått i jul :P )

Hur man lägger upp det är ju självklart upp till var och en men mitt tips är alltså att ta det lugnt och ta ett steg i taget, det kommer löna sig i längden... Och en sak till, om du nu inte tycker om att träna på gym eller gå promenad som dom flesta tänker att göra(?) så hitta något som passar just DIG!

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Joakim

http://www.kolozzeum.com/forum/showpost.php?p=4062796&postcount=1106



Du Pär som e medlem där kan ju se bilderna som ja la upp i före och efter...hahaha kommentera gärna ;)

2009-12-23 @ 13:27:05
Postat av: Joakim

http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=62758&page=74



Eller den sidan blir ju bättre kom ja på

2009-12-23 @ 13:28:10
Postat av: Joakim

Hej du pelle...läs om kingen ;)

2009-12-23 @ 19:44:06
URL: http://timejoakim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0