Semester

Dåligt med bloggande nu som ni kanske märkt.. Jag har jobbat mycket sen haft lite idétorka om vad jag ska skriva om. Idag inleder jag en deff så kommer förmodligen att skriva om det nu ett tag. Som vanligt. Med risk att bli tjatig../ jag uppskattar önskemål om vad ja ska skriva om. Sitter just nu och smuttar på en Pwo på balkongen och svettas. Inte optimalt att sitta och svettas innan ett pass men jag är en riktg sol-lover så kan inte låta bli att vara ute i solen när de är fint väder. 
För övrigt så jobbade jag sista dagen innan semester Igår :) har dock inte helt semester, ja har ett par kostschemaN som ska fixas i helgen sen har jag fortfarande mina stödkompisar som jag träffar varje (nästan) vecka. 
 
dagens tips : ta hand om dina nära och kära och ge varandra kärlek! 

Kommentarer
Postat av: a

offtopic men tänkte handla kosttillskott och vet att du handlar på sportkost och promotar dem en del. Har du någon rabattkod till dina läsare om man handlar där?

Svar: Just nu får du en gratis shaker och nån provpåse på protein om du skriver in mitt namn men jag försöker förhandla mig till så ni ska få lite rabatt också ☺️
Per Ekbjörn

2014-06-01 @ 14:41:55
Postat av: a

skrev fel. menade muskelbygget givetvis.

2014-06-01 @ 14:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0