Protein

Rätt protein

Milk and whey  består till 40% av ultrafiltrerat vassleprotein vilket är det protein med det högsta biologiska värdet
Den andra delen av Sport Milk and Whey består av ultrafiltrerat mjölkprotein som är rikt på kasein


Vassledrink = 100% vassle

Mjölk = 80% kaseinprotein, 20% vassleprotein

Kvarg = 100% kasein

Ost = 100% kasein 

Kasein bildar en klump i magen vilket medför att frisättningen av aminosyror från tunntarmen till blodet sker under en längre period. Under natten ökar utsöndringen av det katabola (muskelnedbrytande) hormonet kortisol. Det är därför lämpligt att ta ett kaseinprotein( Milk and whey  eller Night Charge )
 
för att motverka denna muskelnedbrytning. 
 Kvarg+funlight = gott och smidigt sätt att få i sig långsamt protein! 

Kasein har visats stimulera frisättningen av det anabola hormonet IGF-1, vilket även det är fördelaktigt i samband med nattens långa fasta. Kasein har dock främst visats hämma muskelnedbrytningen, till skillnad från vassleprotein som i större utsträckning stimulerar muskeltillväxten. 

 Whey Tech 3kg (80 % Whey Proteiner + 20 % Kasein)

På morgonen, efter träning och som mellanmål: Whey Tech 3kg
 
Eller  100% Whey Gold Standard som innehåller: 
 
HYDROWHEY™ - hydrolyserade vasslepeptider (den form av vassleprotein som tveklöst tas upp snabbast)

Innan läggdax och som mellanmål: Milk and whey  eller Night Charge )

Kommentarer
Postat av: Hest

Hej! Jag har ett ganska aktivt jobb där jag rör på mig mycket. Så ett protein mellanmål är väl ganska bra att ta när jag försöker bygga muskler, vilket protein skulle du rekommendera som mellanmål tillsammans med ett äpple typ? Ett blandprotein kanske är bäst eller?

Svar: Hej! Det här kan jag verkligen rekommendera som mellanmålsprotein http://muskelbygget.se/100wheyproteinprofessional2350g-p-419.html?cPath=65 Riktigt bra kvalite och jättegoda smaker! Hälsa från mig att du vill ha med nån provpåse av någon annan smak än den du beställer:)
Per Ekbjörn

2013-04-03 @ 13:00:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0