believe to achieve!

Tro på dig själv för att lyckas med nåt! Tänk positiva tankar så lyckas du bättre, både när det gäller träningen och i livet i övrigt.. Skapa positiva tankar när det gäller träningen, tex om du vill ta 100kg i bänkpress (om du kanske tagit 95kg) så skapar du en bild i huvet där du lyckas ta 100kg! Eller en bild av dig själv när du klarar att springa milen på 48minuter tex! Tyvärr räcker det ju inte bara att tänka positivt, men det hjälper dig en bra bit på väg :)

Igår var jag i Linköping o tränade på friskis o svettis ihop med CM, nytt gym för mig, alltid skoj! Köttade på ryggen och har träningsvärk lite i baksida axlar idag, förmodligen för ja provade en ny övning igår, härligt! Idag blev det ett benpass på träningshuset på förmiddagen innan jobbet, fantastiskt skönt men oerhört jobbigt me benträning.. Nice känsla efteråt när jeansen sitter åt lite extra kring låren! Känns som 80lår då :P

                                                   



Och imorn vankas det bröst, axlar och mage återigen på friskis i svettis innan jag åker upp till Sthlm i helgen...

Dagens tips: Kaffe/Koffein innan träning el promenad ökar fettförbränningen med cirka 10%! Ta en kopp kaffe eller en koffeintablett cirka 30-60minuter innan passet, ökar även prestationsförmågan lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0