Träningsvärlden...

Ryggpass igår, 16 chins.. en bit kvar till 20 som jag ska klara om en månad, men bara 2 dagar till kreatinuppladdningen :) Ska även beställa lite andra kosttillskott idag, inte helt säker på vad än så återkommer om det! Igår var först Danne ner och snacka kosttillskott sen kom Kim o Robin hit så det blev kosttillskott, träning och kostsnack hela kvällen, alltid kul att snacka om sånt och få lite ideér och inspiration :)

Kim berättade om sitt upplägg att han kör ben och biceps ihop. Ben och träning av stora muskelgrupp gör ju att det blir större utsöndring av tillväxthormon och kör man biceps efter får alltså biceps nytta av den stora utsöndringen! Intressant, att inte jag tänkt på det innan :) Jag ska prova samma sak men med utsida axlar som jag prioriterar...

Idag ska jag köra övre bröst,axlar och mage.. Dennis och CZ http://www.czamorano.blogg.se/ kommer från Hfred och tränar! Skoj, ännu mer träningssnack och inspiration :)

Blir jobb sen 14-21,30 och 07.00-14,45 imorgon så en lugn nyårsafton för mig... Kanske inte så kul men mina muskler tackar för det :P

Gott nytt år på er!

Kommentarer
Postat av: Joakim

Hej! tror tyvärr inte att detdär med att köra ben för att få större armar/axlar fungerar... har varit uppe på kolo har ja för mig.... Gott nytt!

2010-01-01 @ 02:29:24
URL: http://timejoakim.blogg.se/
Postat av: Joakim

bara för det va ja tvungen att söka lite på kolo.. http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=140286&highlight=hormonuts%F6ndring&page=2 Jag skumläste igenom den och tror att den länken kan ge lite svar på det... over and out!

2010-01-01 @ 02:39:25
URL: http://timejoakim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0